KWALITARIA VIANEN

KWALITARIA VIANEN Echt waar. Proef maar.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 283 beoordelingen
30 mrt 2020 om 19:46 Voor het geld kreeg je weinig friet. had een gezinszak voor 3 personen kon je niet met z’n alle van eten. Eten was ook koud. bestel hier niks meer
29 mrt 2020 om 21:46 Eten is lekker, maar kwalitaria leest de opmerkingen niet! 2e keer dat ik hier bij een hamburger als opmerking erbij zet dat ik een andere saus wil en de ene keer kreeg ik beide sauzen door elkaar erop. En dit keer is het helemaal genegeerd.Heel vervelend
29 mrt 2020 om 21:31 Kroketten waren puree! Uien van de bereklauw waren verbrand. Wat een gezeik! 2e ronde werd de kroket weer geleverd als puree. Wat een slechte tent is dit. Bestel er nooit meer.
29 mrt 2020 om 10:00 Het was heel lekker. Keurig op de afgesproken tijd bezorgd
28 mrt 2020 om 19:55 Had besteld en tijd aangegeven voor bezorgen. Was keurige levering en eten was prima.
28 mrt 2020 om 19:40 Vorige ervaringen waren matig, toch een nieuwe kans gegeven en dat was meteen de laatste. Een menu zat er in zijn geheel niet bij. Werd uiteindelijk wel vrij snel nageleverd, maar had meteen goed moeten gaan en empathie aan de telefoon was ver te zoeken
27 mrt 2020 om 21:31 Once upon a time in Vianen... Toen Kwalitaria nog voor kwaliteit stond. Nu hedendaags doen ze er meer dan 90 min over, en dan krijg je ook nog slappe koude patat en een burger die in een centrifuge heeft gezeten. Tijd voor een kwaliteit injectie!
23 mrt 2020 om 21:07 Snel bezorgd en eten was goed warm. Alleen hadden we een portie van 10 bitterballen en die waren finaal geplet... erg onsmakelijk helaas.