KWALITARIA VIANEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 682 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Vianen. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 19:12 Verkeerde bestelling gekregen. Friet was rauw.
26 nov 2022 om 20:38 Slecht, de helft ontbrak, restaurant neemt niet op
22 nov 2022 om 22:52 Goede service en lekker eten. Staan altijd netjes op het gevraagde tijdstip voor de deur!
22 nov 2022 om 19:34 Goed
17 nov 2022 om 20:14 Snacks door de hele zakjes heen en saus er overal naast . Patat was nog half rauw, zacht en koud. Wel netjes een nieuwe zak bezorgd gekregen maar de nieuwe soort patat is niet wat het geweest is… ook niet voor herhaling vatbaar denk ik
5 nov 2022 om 22:46 Duurde veel te lang en de bestelling was ook geplet voor een deel. Voorheen was het altijd volgens de afspraak en keurig in orde dus ik hoop dat dit een eenmalig foutje was
27 okt 2022 om 21:17 Wel prijzig, gelukkig maakte de kwaliteit een hoop goed
27 sep 2022 om 5:32 Eten stond klaar toen ik het kwam afhalen, helaas bij thuiskomst zag ik dat de burger er niet bij zat. Nabrengen kon niet, woon te ver weg.
26 sep 2022 om 19:50 Bestelling niet compleet. Eten platgedrukt. Veel te duur voor het gene wat je krijgt,half koude en slappe patat. Voor de zoveelste keer klopte de bestelling niet dus wij gaan naar een andere snackbar voortaan.
24 sep 2022 om 20:39 Lekker als altijd. Tijdig geleverd.
8 sep 2022 om 21:14 De burger was niet lekker en leek in de verste verte niet op de foto. De patatjes waren goed gebakken, maar de helft waren hele korte eindjes. De salade was erg klein en vrijwel zonder dressing. Droge sla. Jammer, ik heb wel eens goed gegeten daar
8 sep 2022 om 21:01 Snel