KWALITARIA VIANEN

KWALITARIA VIANEN Echt waar. Proef maar.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 641 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Vianen. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:52 Snelle bezorgen. Alleen de patat is slap
22 jun 2022 om 20:56 Prima op tijd bezorgd. Halve kip was net aan gaar en voelde als rubber (niet doorheen te komen). Niet plezierig. Friet was lekker.
15 jun 2022 om 19:44 Eten was op tijd maar de grootte van de porties was om te huilen. Voor die prijs zou je meer verwachten. Uit pure noodzaak voor de kinderen nog een paar boterhammen gesmeerd.
9 jun 2022 om 20:17 Prima eten en keurig op tijd
7 jun 2022 om 20:04 Ook Kaassoufle erbij besteld met pindasaus, normaal zit dit apart in een bakje apart erbij maar nu was het bij de kaassoufle geschept (kleine portie) de kaassoufle was helemaal slap en soppig hierdoor, niet te eten zonde van je geld
26 mei 2022 om 21:46 Snack en patat waren best weinig voor het geld wat je betaal.... een 2 persoons patat voor 5.20 maar we hadden maar net genoeg. En wij eten bijde niet veel. We hadden ook een kroket die enrom klein was en daar dan 2.50 voor vragen.
22 mei 2022 om 20:27 Mooi op tijd, lekker en lekker warm, prima!
13 mei 2022 om 19:29 Eten was erg lekker!! Jammer dat de bestelling niet compleet was!! Mail gestuurd nooit meer iets gehoord! Toch jammer!! Daarom maar 2 sterren.
10 mei 2022 om 21:31 Drinken vergeten
9 mei 2022 om 20:08 Eten zou veel beter kunnen. Patat smaakt niet lekker. Ook variatie voor mensen met strenge dieeteisen kunnen anders. Denk bijvoorbeeld aan Glutenvrij loempia of kipnuggets
4 mei 2022 om 18:19 Snelle bezorging en lekker warm eten!
4 mei 2022 om 9:16 Top! Snel en lekker